Oikeita siirtoja, kädestä pitäen

Oivaltavaa taloushallinnon kokonaispalvelua – ihmiseltä ihmiselle

Kuinka lisään kannattavuutta? Uskallanko investoida? Mikä on oikea siirto? Kehtaako tätä edes kysyä? Tuttuja kysymyksiä niin meille kuin lukuisille yrittäjille! OYG syntyi kolmen toisiltaan avun saaneen yrittäjän halusta auttaa myös muita menestymään, suuntaa näyttäen ja taloustaitoja vahvistaen.

Meille hyvin hoidettu taloushallinto on enemmän kuin numeroita tai prosessi. Se on paitsi sujuvampaa arkea, myös yrittäjän hyvinvoinnin ja tuloksellisen liiketoiminnan edellytys. Olemme lähelläsi, jotta rahahuolet pysyisivät kaukana, ja tukenasi silloinkin, kun haluat niistä eroon. Ei pönötystä ja byrokratiaa, vaan suoraa puhetta rahasta – ihmisiksi ja ilolla.

Fokus pintaa syvemmällä

Liian usein, erityisesti yrityksen kasvaessa tai nopeissa muutostilanteissa, talousasiat jäävät sivurooliin ja pyörimään omalla painollaan, vaikka juuri niissä on paras mahdollisuus vaikuttaa. Samanaikaisesti lait, asetukset ja toimintaympäristöt uudistuvat alati. Toisinaan raha-asiat voivat valvottaa, eikä niitä osata ottaa puheeksi, vaikka pitäisi. Kenties tilitoimistosi tuottaa dataa ja analyyseja, mutta ei osaa ehdottaa ratkaisuja. Mikä avuksi? Kun etsit parempia toimintamalleja, tarvitset taloushallintoon kokonaisvaltaista, oivaltavaa ja ennakoivaa otetta – helposti lähestyttävän kumppanin, joka tuntee myös inhimillisen pääoman arvon. OYG:lle yrittäjä ja yritys ovat erottamattomat. Tuomme esiin ne asiat, joilla on eniten taloudellista vaikuttavuutta ja teemme yrittäjyydestä helpompaa.

Apua matalalla kynnyksellä

Sinunkin yritykselläsi on potentiaalia, mikä on jäänyt näkemättä, ja aina on varaa parantaa. Usein oivallusten tekeminen edellyttää ulkopuolisen asiantuntijan näkökulmaa, sillä sivullinen näkee asiat selvemmin. Toisaalta raha on asia, joka menee tunteisiin, ja yrittäjän oma rahasuhde vaikuttaa myös yrityksen päätöksentekoon. Uskomme, että avoin ja aktiivinen vuoropuhelu sekä syy-seuraussuhteiden ymmärtäminen antavat liiketoiminnan kehittämiselle parhaat lähtökohdat. Pohjimmiltaan kysymys on kulttuurista – toiminnan muutoksesta sekä siitä, että analyysit johtavat uusiin oivalluksiin ja konkreettisin tekoihin.

Palveluksessasi OYG

Olemme taloushallinnon asiantuntijatalo, joka auttaa näkemään ja rohkaisee toimimaan. Löydämme mahdollisuudet lukujen takana, raivaamme esteet ja mahdollistamme muutoksen. Pääset keskittymään yrityksesi kehittämiseen, sillä saat taloushallinto-, konsultaatio-, rahoitus ja assistenttipalvelut saman katon alta. Tarjoamme kokonaisuuden, joka kääntää katseet kohti tulevaa ja auttaa löytämään yrityksesi täyden potentiaalin. Tiedämme, että paras opettaja on kokemus – meillä sitä on yhteensä yli 20 vuotta.

Millainen on paras versio yrityksestäsi? Otetaan siitä selvää.

Kolme hyvää syytä valita OYG

  1. Saat selkeän käsityksen liiketoimintasi nykytilasta ja käsillä olevista mahdollisuuksista – jatkuvana palveluna.
  2. Keskittäminen säästää aikaa ja rahaa sekä tarjoaa kokonaisvaltaisen
    näkökulman yrityksesi talouteen – talous-, rahoitus-, konsultaatio- ja assistenttipalvelut saman katon alta.
  3. Emme ainoastaan analysoi vaan autamme hoitamaan yrityksesi taloutta yhä paremmin – laskemme oikein ja kerromme, mitä luvut merkitsevät.

Vastuullisuus luo kestävää liiketoimintaa

Meille hyvin hoidettu taloushallinto on enemmän kuin numeroita tai prosessi. Se on paitsi sujuvampaa arkea, myös yrittäjän hyvinvoinnin ja tuloksellisen liiketoiminnan edellytys. Olemme lähelläsi, jotta rahahuolet pysyisivät kaukana, ja tukenasi silloinkin, kun haluat niistä eroon. Ei pönötystä ja byrokratiaa, vaan suoraa puhetta rahasta – ihmisiksi ja ilolla.

Toimintaamme ohjaa 10 UN Global Compact -periaatetta